Судска резервација

Моќен систем за резервации на тениски терени што им олеснува на членовите да го резервираат своето место на тениското игралиште

Со само неколку кликања, можете да го резервирате вашето тениско игралиште за одреден датум и време, а нашиот систем ќе се справи со останатото. Менаџерите имаат можност да го надгледуваат целиот процес на резервација, вклучувајќи ја и можноста за прегледување и управување со резервациите во реално време, како и да прават промени или откажувања по потреба.

Резервирајте и управувајте со резервации на тениски терени во реално време

Опции за плаќање, историја на резервации на корисници и следење на приходите

Направете промени или откажувања, автоматизирајте ги повторените резервации

Изберете помеѓу тениски терени од 1 час и 30 минути

Предложете им повеќе услови за тениско игралиште на партнерите за избор

Интеграција со други модули во решението на SportyPlus

Модул за резервација на тениско игралиште SportyPlus е специјализирано решение развиено специјално за тениски клубови. Тој е прилагоден на потребите на тениските клубови и ги испушта непотребните карактеристики и опции кои не се релевантни. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, SportyPlus им олеснува на тениските клубови да управуваат со нивните резервации и да ги оптимизираат нивните операции. Без разлика дали сте мал клуб со неколку тениски игралишта или голем објект со повеќе тениски игралишта и голем обем на резервации, SportyPlus е совршено решение за управување со вашите резервации за тенис и обезбедување непречено и ефикасно искуство за вашите клиенти.

Главни карактеристики

Опции за плаќање

Нашиот софтвер за резервации на тениски терени нуди низа опции за плаќање што одговараат на вашите потреби. Можете да изберете да вклучите неколку опции за плаќање за вашиот клуб, како што се кредитни картички и готовина, или можете да им дозволите на членовите да отвораат паричници за авансно плаќање во вашиот клуб. Со нашиот софтвер, можете да ги следите минати трансакции на членовите и да ја видите нивната историја на плаќање. Нашиот кориснички интерфејс и флексибилните опции за плаќање ви го олеснуваат управувањето со резервациите и плаќањата на вашиот клуб.

Научи повеќе

Откажување

SportyPlus ви овозможува да ја прилагодите вашата политика за откажување за да одговара на потребите на вашиот клуб и неговите членови. На пример, можете да поставите политика за откажување од 24 часа пред резервацијата на тениско игралиште за еден тип на членови, додека да поставите пократок рок за откажување од 3 часа за премиум членови. На овој начин, можете да се погрижите тениските терени на вашиот клуб да се користат ефикасно и правично, а истовремено да обезбедите специјални поволности и придобивки за вашите премиум членови.

Поделете ја сметката

Нашиот софтвер за резервации на тениски терени нуди флексибилен систем за наплата, што ви овозможува да ги поделите трошоците за резервации на тениски терени меѓу повеќе членови и да генерирате извештаи за резервации за плаќање. Оваа функција ви олеснува да следите за кои слотови за тениско игралиште се платени, а кои сè уште се извонредни.

Флексибилни цени

Нашиот софтвер за резервации на тениски терени нуди неограничени опции за прилагодување на цените врз основа на тениското игралиште и временскиот простор. Оваа функција ви овозможува да ги приспособите вашите цени за да одговараат на потребите и преференциите на вашиот клуб. На пример, можете да поставите различни цени за различни тениски терени или да наплаќате повеќе за време на врвот и помалку за време надвор од шпицот. Со нашиот софтвер, можете лесно да ги приспособите цените и да го ажурирате распоредот за цени во секое време. На овој начин, можете да се погрижите тениските терени на вашиот клуб да се користат ефикасно, а истовремено да ги максимизирате вашите приходи.

(пре)резервација

Ограничување на вкупниот број на атрактивни слотови за тениски терени што секој член може да ги резервира. Оваа функција ви помага да управувате со пререзервирањето и да се осигурате дека сите членови имаат фер шанса да резервираат термини за тениски терени што ги сакаат. На пример, ако некој член ги резервирал сите достапни атрактивни слотови за тениско игралиште, тој нема да може да резервира повеќе додека не го заврши натпреварот во еден од тие слотови. На овој начин, можете да се погрижите тениските терени на вашиот клуб да се користат ефикасно и правично, а истовремено да обезбедите подобро искуство за вашите членови преку спречување на скокови во побарувачката и осигурува дека местата за тениски терени се рамномерно пополнети во текот на целиот период.

Управување со судот

Лесно додајте нови тениски игралишта и суспендирајте ги оние што повеќе не се во употреба. Можете исто така да го приспособите секое тениско игралиште со детални информации, како што се фотографија, опрема за тениско игралиште и неговиот тип, како што се глина, бетон или трева. Флексибилниот систем за резервации ви овозможува да изберете помеѓу тениски терени од 1 час и 30 минути и можете да спречите резервации со празнини од 30 минути меѓу нив за да обезбедите ефикасно користење на вашите тениски терени.

Час или 30 мин

Лесно додајте нови тениски игралишта и суспендирајте ги оние што повеќе не се во употреба. Можете исто така да го приспособите секое тениско игралиште со детални информации, како што се фотографија, опрема за тениско игралиште и неговиот тип, како што се глина, бетон или трева. Флексибилниот систем за резервации ви овозможува да изберете помеѓу тениски терени од 1 час и 30 минути и можете да спречите резервации со празнини од 30 минути меѓу нив за да обезбедите ефикасно користење на вашите тениски терени.

Детален и краток преглед

Приказот на детали ви овозможува да видите целосен список на сите резервации, вклучувајќи ги датумите и времето на секоја резервација, вклучените играчи и сите дополнителни детали или белешки. Овој приказ е корисен за да се види целосна слика за сите резервации и да се осигураме дека сè е предвидено. Збирниот приказ, од друга страна, дава преглед на високо ниво на резервации за одреден временски период. Овој приказ може да ви помогне поефикасно да управувате со достапноста на тениските терени.

Дополнителни функции за резервација на тениско игралиште

Нашата функција за резервирање тениски терен нуди низа дополнителни функции и опции кои ќе ви помогнат да управувате со вашиот клуб поефикасно.

Повторливи резервации

Автоматизирани повторливи резервации кои можат да бидат корисни за корисниците кои сакаат да го резервираат истото време на тениско игралиште на редовна основа, како на пример за неделни часови или тимски практики

Известување за дожд

Играчите кои резервирале тениско игралиште на отворено ќе добијат известување доколку почне дожд. Ова им овозможува да донесат информирани одлуки за тоа дали да го играат својот натпревар или да го презакажат за различно време.

Масовно откажување

Практична функција за масовно откажување која им овозможува на менаџерите на клубовите брзо и лесно да откажат повеќе резервации одеднаш.

Предложете тениски терени и времиња

Членовите можат да предложат достапни времиња за тениски терени на потенцијалниот партнер. Откако партнерот ќе го потврди својот избор, времето за тениско игралиште автоматски ќе биде резервирано за двајцата играчи

Блокирајте го корисникот од резервација

Лесно спречете ги членовите да резервираат термини за тениски терени ако ги прекршиле правилата на клубот или не ги платиле своите такси

Директна резервација од турнири или лига

Организаторите и учесниците на турнирите и лигата можат лесно да резервираат термини што им се потребни на теренот, елиминирајќи ја потребата од рачни резервации или координација со менаџерите на клубовите

Волшебник за поставување

Поставувањето нови тениски игралишта со лесниот волшебник за создавање нови тениски терени со само неколку кликања е лесно. Апликацијата SportyPlus го прави супер едноставно управувањето со вашиот тениски објект

Дизајниран со љубов

Кориснички интерфејс кој е специјално дизајниран за мобилни уреди. Се фокусиравме на дизајнот и употребливоста, за да можете лесно да управувате со вашиот објект во движење.

Ако функцијата што ви треба не е достапна, ние ќе ја развиеме за вас бесплатно

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.